На блозі розміщені матеріали уроків зарубіжної літератури

Всеосвіта для Вас

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

"Аліса в країні Див" Льюїс Керрол українською - 1 серія

2/26/2020

Всеукраїнський конкурс есе - Вітаємо переможців!


Напевно, не потрібно пояснювати, що творчі люди – люди незвичайні, дещо «дивні». Вони артистичні, замріяні, подекуди зібрані, часом розсіяні. Часто вони раптово зриваються з місця і кудись «летять». У них в руках звичайна річ – ручка та записник. Вони зіскакують посеред ночі з ліжка, вмикають світло, хапають папір і щось натхненно «строчать, строчать». Диваки? Так, диваки.




Просто пані Муза (вона така!) з крилатим Пегасом не визнають розкладу і ніколи не прилітають «на замовлення». Так сталося і цього разу, коли нам надійшла пропозиція прийняти участь у ІІ Всеукраїнському конкурсі есе серед учнів 9-11 класів від кафедри соціології ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана».





Важко дати ствердну відповідь, чи точно приймеш участь у такому конкурсі. Але нам пощастило – одразу четвероучнів відгукнулися на пропозицію. Муза відвідала Степанченко Ілону – ученицю 10-А класу, Алієву Тетяну – ученицю 10-А класу, Большакова Артема – учня 11-Б класу та Тєлєгіна Нікіту – учня 9-В класу. Запропоновані на конкурс теми чимось «зачепили» дітей і, під впливом натхнення, есе написалися легко, а те, що пишеться легко – просто приречене на успіх. І ми маємо одразу трьох переможців!



Сьогодні, 26 лютого, наші учні отримали заслужені нагороди в ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» під час проведення ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Традиції та новації у розвитку сучасної соціологічної науки: дослідження молодих вчених» із рук декана факультету соціології та психології С. О. Цимбалюк в присутності завідувачки кафедри соціології, доктора філософських наук, професорки О. Б. Гаєвської.

Степанченко Ілона – отримала грамоту переможця конкурсу есе і подарунки.

Большаков Артем – отримав грамоту за перемогу в номінації «За нестандартне викладення матеріалу» (ЧИТАТИ ЕСЕ)


Тєлєгін Нікіта – отримав грамоту за перемогу в номінації «За неординарність думок».


Грамотами за підготовку переможця і номінантів нагороджено кураторів учнів.
На жаль, робота Алієвої Тетяни не здобула нагород, але була відзначена організаторами конкурсу разом з іншими надісланими роботами. Професорський склад викладачів університету висловив подяку всім учасникам конкурсу есе і запросив юних науковців спробувати свої сили наступного року.
А ми, в свою чергу, вітаємо Ілону, Нікіту, Артема та їхніх кураторів із успіхом! Зичимо нових перемог і досягнень!








Немає коментарів:

Дописати коментар

Завітай на "Всеосвіту"

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

МультиВікторина