На блозі розміщені матеріали уроків зарубіжної літератури

Всеосвіта для Вас

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

"Аліса в країні Див" Льюїс Керрол українською - 1 серія

7/14/2019

Урок-квест із зарубіжної літератури в 7 класі «Літературний детектив. Світова новела».


Так втішно спостерігати, що для досягнення мети уроку-квесту із зарубіжної літератури в 7 класі «Літературний детектив. Світова новела» було задіяне все: сучасні гаджети і ретро-"смартфони" – підручники!

Ми провели незвичний урок-квест із зарубіжної літератури в 7 класах, на якому у цікавій формі займалися повторенням і узагальненням теми «Літературний детектив. Світова новела». 

Зазвичай дітей складно спокусити якоюсь цікавинкою на уроках – вони резонно вважають, що все знають. І ось цього разу я буквально влаштувала юним «інтелектуалам» шоковий штурм: поділивши клас на 6 груп «за своїм смаком», поставила чітку задачу – оперативно і швидко пройти всі станції, виконавши якомога більше завдань.






Метою такого квесту стала не лише перевірка отриманих знань, а й спостереження за тим, як учні навчилися здобувати інформацію; прослідкувати та проаналізувати, чи адаптовані семикласники до співпраці у не досить комфортних для себе умовах, чи можуть вони комунікувати один з одним задля спільної мети?    
Школярам настільки сподобався урок-квест, що навіть дзвінок не одразу змусив їх залишити локації. А це – вагомий показник того, що урок сподобався дітям і приніс користь: як інтелектуальну, так і компетентісну. Учні 7-А класу уміють шукати, уміють комунікувати, уміють застосовувати, отже гарні оцінки ними цілком заслужені. Учні 7-В класу теж виявили вміння комунікувати і, що буває у них досить рідко, із захватом працювали.

Пропоную скачати картки локацій, медіазавдання, аудіозавдання.












Немає коментарів:

Дописати коментар

Завітай на "Всеосвіту"

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

МультиВікторина