На блозі розміщені матеріали уроків зарубіжної літератури

Всеосвіта для Вас

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

"Аліса в країні Див" Льюїс Керрол українською - 1 серія

2/05/2021

Урок зарубіжної літератури у 6 класі "Володимир Короленко "Сліпий музикант". Образ Максима Яценка - ІІІ частина

Привіт, мої весняні сонечка, мої шестикласники! Дистанційне навчання залишилося у січні. Нас вітає навчання очне! Але, продовжуючи традицію розміщення презентацій до уроку зарубіжної літератури у 6 класі на сторінках свого блогу, знов пропоную вам ще раз переглянути матеріали останнього уроку
"Володимир Короленко "Сліпий музикант". Образ Максима Яценко. Твердійсть його переконань. Увага й повага до інших.- ІІІ частина", дописати в робочий зошит все, що ви не встигли дописати на уроці і виконати домашнє завдання. 

Минулий урок можна знайти, натиснувши ТУТ. А цей останній - листайте цю стрічку вниз. 

Пам'ятайте - у презентації є відео до уроку, які можуть відтворюватися або в цій статті в самій презентації, або якщо ви завантажите цю презентацію собі на комп, а на ньому є невеличка програмка "Quick-Time", яка дозволяє відтворювати відео у презентаціях. 

І ще - не забувайте зрідка, час від часу, тицяти кнопкою мишки по будь-якому рекламному оголошенню на сайті. Цим Ви автоматично говорите мені "Дякую" за матеріали та за те, що переглядаючи презентацію уроку послайдово, я даю Вам можливість все "списати". 

Отже - презентація: 



А тепер "тримайте" послайдово: 






















Немає коментарів:

Дописати коментар

Завітай на "Всеосвіту"

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

МультиВікторина