На блозі розміщені матеріали уроків зарубіжної літератури

Всеосвіта для Вас

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

"Аліса в країні Див" Льюїс Керрол українською - 1 серія

3/17/2020

Квест: Поліанна - деякі літературні поняття

Вітаю всіх моїх шалених п'ятикласників! Сподіваюся, ви всі знайшли 6 уроків про "Поліанну", посилання на які можна знайти на сторінці "Усі статті". І тепер, вже після опрацювання матеріалу, пропоную прийняти участь у невеличкому квесті "Поліанна - деякі літературні поняття" для класу "Інтелект". Хоча квест можуть пройти усі бажаючі - обмежень для зацікавлених немає!

Вам потрібно буде розв'язати декілька завдань на ресурсі "LearningApps". Отримати в кінці кожного завдання ключове слово і посилання на сайт з наступним завданням. Суть квесту полягає у тому, що ви з допомогою ключових слів складаєте зашифроване послання, яке приведе вас до фінальної гри, в якій ви отримаєте головний приз. Що це за приз? Дозвольте поки що залишити цю інформацію у таємниці. 

А наразі пропоную вам пройти перше випробування, для вирішення якого, вам потрібно виконати завдання уроку 1-2-3 у ваших інтелект-зошитах №7. Опрацьовані вправи суттєво допоможуть вам в проходженні першого випробування.

  1. Тепер перегляньте відео №1
  2. Тепер перегляньте відео №2
  3. Тепер перегляньте відео №3
  4. Тепер перегляньте відео №4
  5. Тепер перегляньте відео №5
  6. Тепер перевірте себе в презентації №6


Пам'ятайте - в самому кінці тесту я чекаю від вас ключове слово, яке ви будете збирати протягом всього квесту після кожного завдання. Його потрібно записати чи запам*ятати. І посилання, натиснувши яке, ви перейдете в наступний тур квесту. 

Тепер, якщо ви готові - тоді ВПЕРЕД, ми розпочинаємо. ТИСНИ НА кнопку:


Немає коментарів:

Дописати коментар

Завітай на "Всеосвіту"

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

МультиВікторина