На блозі розміщені матеріали уроків зарубіжної літератури

Всеосвіта для Вас

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

"Аліса в країні Див" Льюїс Керрол українською - 1 серія

5/13/2020

Підсумковий фотоквест із зарубіжної літератури у 5 класі


Вітаю всіх своїх п’ятикласників. Закінчення навчального року невпинно наближається. І сьогодні ми підсумовуємо все вивчене у ІІ семестрі. Виконавши ці завдання, ви зможете виправити свою оцінку за контрольну роботу, раптом щось пішло не так і вона виявилась занизькою. Пропоную зробити це у цікавий спосіб – провести фотоквест.

Вам пропонуються 12 завдань: сфотографувати предмет чи людину, про яку запитується. Наприклад: «Сфотографуйте предмет, з допомогою якого ми вивчаємо зарубіжну літературу». Думаємо, що це? Звичайно, підручник:



Фотографуємо його. Потім збираємо всі зроблені і знайдені фото в один колаж, фотографуємо цей колаж і надсилаємо загальне фото мені на Viber (099-467-17-31). Або розміщуємо всі зібрані фото у документ Word і надсилаємо мені документ.


         Фотоквест розміщено у презентації. Дивіться її прямо тут на блозі або скачайте собі на комп’ютер і працюйте на своєму «робочому столі».

Як завантажити презентацію показано у цьому відео – ДИВИТИСЯ ВІДЕО

         А тепер не будемо гаяти час – приступайте до роботи!



ДОМАШНЄ ЗАВДАННЯ: 

пам'ятайте - це ще не зовсім кінець, адже завершення навчального року 29 травня! Тому ще кілька уроків і - канікули!

А я всіх вас дуже люблю і вже щиро скучила! Не губіть мій блог з виду – адже на вас ще чекає декілька останніх в цьому році уроків і список літератури, рекомендованої для читання влітку.

До зустрічі, бувайте! 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Завітай на "Всеосвіту"

Курси, вебінари, олімпіади. Портал «Всеосвіта».

МультиВікторина